Přihlášení

Nové stránky

Hodně vody uplynulo, od té co v roce 2004 stránky artemisfowl.unas.cz vznikly. Toto je jejich nová verze. Přečtěte si co se změnilo, přidejte se, a pojďte pomoct stránky tvořit!

Nové vstupní tlačítko
Nové vstupní tlačítko

Tyto stránky jsou skutečně pokračováním stránek původní verze artemisfowl.unas.cz – zůstaly proto původní články, i tvůrce stránek je pořád stejný.

Stránky dostaly nový vzhled, kterého si bezesporu všimnete jako prvního, kromě něj ale mají i možnost zakládat nová fóra, posílat si poštu mezi uživateli, a především spolupracovat.

Novým cílem těchto stránek je totiž od čtenářů pro čtenáře – však sami víte, že jeden člověk nemůže stránky zvládnout tak dobře, jako když se dají návštěvníci dohromady a přidávají novinky, povídky, svou tvorbu nebo překlady informací, které společně na internetu najdou.

Proto mají stránky možnost Publikace (najdete ji po přihlášení), kde může každý vytvořit svůj článek s novinkou nebo nějakou svou tvorbou. Sám taky rád přispěju, třeba překlady, které bych zvládnul. Když najdete nějaký zajímavý článek v angličtině, tak na něj doporučte link do fóra.

Sháníme každého, kdo se bude chtít přidat (třeba i jen drobnostmi). Jak dobré stránky budou teď záleží jenom na nás. Zaregistrujte se, a pojďte společně stránky tvořit! :)

registrace